Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Nyári diákmunka a Polgármesteri Hivatalban Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2019. június 11.
A Polgármesteri Hivatalban is lehet nyári diákmunkát vállalni: nappalin tanuló székesfehérvári, 16-25 éves fiatalok jelentkezhetnek elektronikus úton benyújtott pályázattal június 17-ig. Hivatalsegéd vagy segédmunkás munkakörökre várnak jelentkezőket, egy-egy teljes havi turnusra, napi hat órás munkaidővel.
Tovább...
 
Csaknem négyezer diák vett részt eddig a Titkok Háza foglalkozásain Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. június 11.
Sikeresen működik a Titkok Háza Székesfehérváron. A természettudományos élményközpont foglalkozásain 26 iskola csaknem 4.000 diákja vett részt a februári megnyitás óta.
Tovább...
 
Újra rendhagyó történelem óra a Hosszú-temetőben Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. június 11.
Ismét temetői sétára hívja a város történelme, jeles személyiségei iránt érdeklődőket a Székesfehérvári Városszépítő és Védő Egyesület. A június 12-én, szerdán 17 órakor kezdődő programon Poklosi Péter elnök bemutatja a neves személyiségek síremlékeit és a művészi értékű alkotásokat.
Tovább...
 
Ez volt a legütősebb Fehérvári Táncfesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. június 10.
11 táncstílus, 19 fellépő, 164 táncos – idén sem unatkoztak a Fehérvári Táncfesztivál nézői. Az egyre népszerűbb gálán jazztánc, hiphop, néptánc, salsa formáció, showtánc, orientális tánc, street dance, moderntánc, ír sztepp, rock and roll, boogie-woogie, klasszikus balett szórakoztatta az érdeklődőket.
Tovább...
 
Csiganyállal az öregedés ellen? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. június 10.
Gondoltad volna, hogy már nemcsak kamillát, körömvirágot és aloe verát tartalmaznak a fiatalságot ígérő kozmetikumok, hanem csiganyálat is?
Tovább...
 
Licsi: vágykeltő, kedélyjavító és fogyasztó Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. június 10.
Zsírtalanabb test, élénkebb szexuális vágy, látványosan javuló kedélyállapot, s mellé jó egészség. – Mindezek elérésében segít a kínaiak egyik kedvenc gyümölcse, a licsi!
Tovább...
 
Helyünk a világban - Esélynap Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. június 10.
„Helyünk a világban” mottóval negyedik alkalommal rendezik meg az Esélynapot Székesfehérváron június 12-én, szerdán a Zichy ligetben. Csaknem 30, a fogyatékossággal élőket gondozó, segítő civil szervezet mutatkozik be, hogy támogassa a társadalmi elfogadást és az érzékenyítést.
Tovább...
 
Miért jó meztelenül aludni? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. június 10.
A kánikulában egyre többen dobják le ruhadarabjaikat, s dőlnek le a kanapéra a lehűsített lakásban. Hideg sör / limonádé a kézben, és jön a pihegés, valamint az elképzelt „ideálisabb” időjárás víziója. (Ha meg beköszönt az ősz, akkor persze visszasírjuk a nyarat, télen meg pláne.) Az izzadás elkerülése végett és a pihentető alvásra koncentrálva pedig a hálóing/kisgatya is kimenőt kap éjjel. Mai témánk: miért egészséges, ha meztelenül alszunk? (Merthogy az! Nagyon is!)
Tovább...
 
Tánccal az Alzheimer-kór ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. június 10.
A tánc, a mozgás jelentőségéről a betegség megelőzésében, kezelésében, ennek fontos szerepéről lesz szó az Alzheimer Café júniusi összejövetelén. A Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban június 14-én, pénteken 17 órakor kezdődő program lehetőséget ad arra, hogy a szellemi hanyatlásban szenvedők, az érintett családtagok és gondozóik egy csésze kávé mellett beszélgethessenek tapasztalataikról. A délután előadója Csirmaz Szilvia szenior örömtánc referens.
Tovább...
 
Széket avattak a Depeche Mode tiszteletére Nyomtatás E-mail
Írta: VOLT   
2019. június 07.
Már nyolc éve, hogy elindult a Csillagok Városa projekt, ez idő alatt több mint 40 olyan világsztárnak és hazai pop-rock ikonnak állítottak emléket Sopronban, akik a Telekom VOLT Fesztiválon színpadra léptek, és még ennél is több dedikált csillaggal gyarapodott a gyűjtemény, amelynek egy részét a soproni VOLT Caféban nézhetik meg az érdeklődők.
Tovább...
 
Mandulaolaj, a bőrszépítő Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2019. június 07.
A mandulaolaj értékes bőrápoló érzékeny, kiszáradt vagy reaktív bőrre, ugyanakkor minden bőrtípus esetében ajánlott. Bővelkedik vitaminokban, ásványi anyagokban, hasznos zsírsavakban és antioxidánsokban – ily módon hidratálja, táplálja, lágyabbá teszi a bőrt.
Tovább...
 
<< Első < Előző 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 Következő > Utolsó >>

Eredmények 8966 - 8976 / 20492